Brrrrrustor Winteractie! Gratis terrasverwarmer bij terrasoverkapping met glasdak

Geniet het hele jaar door van het buitenleven

Wil je ook tijdens de wintermaanden optimaal genieten van het buitenleven? Dan heeft Brustor de perfecte oplossing voor jou. Ontvang een gratis design heater van 2200 Watt bij aankoop van een B700, B720 of B800 terrasoverkapping met glasdak. 

Deze actie is geldig t.e.m. 15.12.2023 en jouw kans om met een korting het hele jaar door genieten van je terrasoverkapping, ongeacht het seizoen. De heater heeft een vermogen van maar liefst 2.200W en zorgt ervoor dat je ook op de allerkoudste dagen comfortabel buiten kunt zitten.

Deze aanbieding is geldig voor de B700, B720 en B800 terrasoverkappingen met glasdak. Deze modellen zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en weerbestendig. Het zijn een open constructies, waardoor je pergola één wordt met je tuin en dienst doet als een extra buitenruimte. Ze zijn bovendien modulair en in elke seizoen naar je hand te zetten. 

De B720 heeft naast een glasdak ook een lamellendak dat je in de zomer kan openen en kantelen voor meer of minder schaduw. De B800 kent een volledig glasdak voor een optimale isolatie in de winter zodat de warmte van je gratis terrasverwarmer nog langer blijft hangen. In de zomer kan je gebruikmaken van een boven- of onderliggende zonwering. Zo ben je verzekerd van jarenlang buitenplezier.

Wacht dus niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans om het hele jaar door te genieten van het buitenleven!