Een uitgekiend horeca aanbod

Als restaurateur, bistro- of baruitbater heb je specifieke noden voor het terras van je zaak. Je wil comfort voor zoveel mogelijk gasten en zo weinig mogelijk plaats- en tijdsverlies. Bovendien moet je zonwering, regen- of windbescherming élke dag en élke avond operationeel zijn. En dus sterk, robuust, betrouwbaar. Vanuit ons begrip voor die noden, hebben we bij Coemans Zonwering dit horeca aanbod samengesteld.

Overkappingen

De Brustor B250 XL pergola is ideaal voor horecatoepassingen: grote schaduwoppervlakken zonder tussenpalen, makkelijk koppelbaar en uit te breiden met LED-verlichting en verwarmingselementen. 

Door ook screens of glaswanden toe te voegen zet je je gasten volledig uit weer en wind én verleng je je buitenseizoen aanzienlijk. De lamellen van de B250 sluiten perfect aan op het dak. Ze minimaliseren zo elk warmteverlies en binnensijpelen van regen.

Zoek je het beste van twee werelden? De Brustor B128 XL is een zonneluifel met pergola allures . Deze luifel wordt aan de gevel gemonteerd en rust op twee robuste palen. Subtiel ingebouwde screens laten toe het het terras volledig af te sluiten. 

Dankzij zijn versterkte structuur is deze luifel bijzonder geschikt voor grote horeca terrassen. De ingebouwde LED-spots en verwarmingselementen zorgen voor de ideale setting voor een gezellig diner.


Parasols

Prostor parasols zijn oerdegelijk. Dé favoriet onder horeca uitbaters is de Prostor P6. Uitgerust met vier parasols kan aan één enkele paal een oppervlakte van maar liefst 38 m2 bedekken.

De P6 kan bovendien uitgerust worden met LED verlichting, heaters, stopcontacten en een zelfs een goot voor regenwaterafvoer.

Geen ruimte of toestemming voor een paal? Geen probleem. De P6 kan ook aan je gevel gemonteerd worden.

Windschermen

Soms is de wind een spelbreker op je terras. Om je gasten volledig uit de wind te zetten zonder hen het zicht te belemmeren zijn glazen windschermen onontbeerlijk.

Populair zijn de zitbanken met glasscherm van Therma voor een minimaal zichtverlies en een maximale benutting van de oppervlakte van je terras.

Ook het buitenseizoen van je restaurant, bistro of bar verlengen?

Dat kan! Maak een afspraak in onze showroom en ontdek er de verschillende mogelijkheden.