Meer dan 25 jaar Kempens vakmanschap in zonwering en automatisatie

Coemans is een Kempens familiebedrijf met inmiddels de tweede generatie aan het roer. Wij bestaan al sinds 1992. Zaakvoerder Peter Coemans nam de zaak stapsgewijs over van zijn ouders. De eerste jaren waren we vooral actief in binnenhuisdecoratie. De laatste jaren focust Coemans zich volledig op zonwering en automatisatie. Onze huismerken zijn al lange tijd Brustor en Somfy. Wij kennen de kwaliteiten en mogelijkheden van deze topmerken door en door.

Bij Coemans ben je zeker van een kwaliteitsvolle uitvoering. Zaakvoerder Peter Coemans volgt elk project persoonlijk tot in de kleinste details op. Hij komt langs voor de opmetingen en een technische analyse van de mogelijkheden. Je bespreekt met hem alle keuzes, inclusief de opties. Tenslotte voert hij persoonlijk de plaatsing uit. Met minder dan de perfectie neemt Peter geen genoegen. Met Coemans kies je dan ook voor de vertrouwde en vakkundige aanpak van een sterk familiebedrijf. Je weet wie bij jou thuis aan de slag gaat.  

Zaakvoerder op de werf

Coemans garandeert een all-in service. Ook voor eventuele nazorg en herstellingen kan je steeds op ons rekenen, zelfs al stonden wij niet in voor de aanvankelijke installatie. 

Moeten er aanpassingen gebeuren aan de elektriciteitsvoorzieningen? Moet er fundering voorzien worden voor de terrasoverkapping? Wij ontzorgen je volledig en klaren de klus vanaf begin tot einde.

All-in service

Vanuit de thuisbasis in Arendonk voert Coemans opdrachten uit in heel de Kempen. Zo gaan wij regelmatig aan de slag in Turnhout, Ravels, Retie, Dessel, Mol, Kasterlee, Vorselaar, Lille, Herentals,… Wij zijn voor Brustor officiële plaatser in de Kempense regio.

In heel de Kempen actief