Flexibele zonbescherming dankzij
een zonneluifel van Brustor

Luifel, zonnescherm, zonnetent of knikarmscherm. Het zijn allemaal variante benamingen voor dezelfde oplossing. Met een oprolbare luifel tegen je achtergevel geniet je ook op de warmste dagen van een optimale bescherming tegen de hitte. Bovendien hou je de warmte maximaal buiten. Tijdens de koelere periodes blijft de luifel ingerold en is je woning verzekerd van een maximale warmte- en lichtinval.

Jouw zonneluifel met Brustor

Brustor ontwikkelde een bijzonder breed gamma van geautomatiseerde zonneschermen, zodat we voor elke situatie gegarandeerd de juiste oplossing bieden. 

Ook voor knikarmschermen kan je rekenen op onze all-in service, inclusief het aanpassen van de elektriciteitsvoorzieningen.

Elke luifel is maatwerk

Zowel voor gewone woningen als appartementen vormt een knikarmscherm de perfecte oplossing om je terras flexibel van de gewenste schaduw te voorzien. 

  • De vereiste breedte kan tot op de centimeter variëren tot maar liefst 15 meter.
  • Dankzij de verschillende cassettemodellen – variërend van rechthoekig, afgerond of ovaal met klassiek of strak design – stellen we op maat een luifel samen die perfect bij de stijl van je woning past.
  • Brustor biedt drie verschillende opties voor de knikarmen, afhankelijk van de vereiste windresistentie en stevigheid. We geven je graag persoonlijk advies voor de juiste keuzes. 
  • Naast de modelkeuze kunnen we ook variëren in kleur. Elke RAL-kleur is mogelijk.
  • Dezelfde keuzevrijheid geldt voor het acryldoek. Dankzij de talrijke kleuropties, texturen en stijlvolle motieven krijgt jouw knikarmscherm de ultieme persoonlijke toets.
  • Onze elektrische zonneschermen functioneren op basis van een volautomatisch aangestuurde motor van Somfy. De bediening verloopt gebruiksvriendelijk met een afstandsbediening of je smartphone. 
  • Met ingebouwde LED-verlichting, luidsprekers of elektrische terrasverwarmers werken we je zonnescherm tot in de kleinste details af.

Inspiratie nodig?

Geef je terras een unieke meerwaarde met een zonneluifel van Brustor

Jij kiest. Wij komen op afspraak ter plaatse of je bent welkom in onze showroom.