Zet iedereen uit de wind met onze windschermen

Soms is niet de zon en zelfs niet de regen, maar wel de wind een spelbreker. Woon je in een open omgeving waarin de wind vrijspel heeft? Wil je ook dan kunnen genieten van een optimaal comfort in je tuin of op je terras? Dan komen onze onze windschermen goed van pas. 

Vaste windschermen

Ze zijn ideaal om je vaste stekje in de zon uit de wind te zetten. Of voor wie gesteld is op privacy en de inkijk van buren of passanten wil voorkomen. 

Vaste schermen kunnen worden verankerd op elke ondergrond. We leveren maatwerk en boorden elke vorm van thuis- of horeca terras netjes af. 

Onze vaste windschermen zijn de Therma Provence, Bordeaux, Lyon, Nimes, Nancy, Tarbes en Cannes.

Uitschuifbaar windscherm

Een bijzondere variant van de vaste windschermen is de St-Tropez van Therma.

Dit scherm kent niet alleen een uiterst strak design met weinig profielen om een optimaal zicht optimaal te garanderen.

Je kan dit scherm bovendien met één handdruk verstellen naar een lage of hoge stand. Handig wanneer de wind plots komt opsteken.

Mobiele windschermen

Op plaatsen waar de wind gemakkelijk draait of waar een vast windscherm de esthetiek van een terras niet ten goede komt, is een mobiel windscherm de oplossing. We bieden drie systemen aan:

Accordeonschermen van Therma worden aan één kant aan een muur gemonteerd. Dankzij de wieltjes plooit dit scherm makkelijk open en dicht.

Verrijdbare schermen van Therma plaats je waar je wil. Ze zijn inklapbaar en kunnen voorzien worden van een bloembak als verzwaringselement.

Oprolschermen van Brustor zijn subtiel en altijd proper. Je trek deze open wanneer de wind opkomt en fixeert deze op een paaltje. Opgerold is enkel de koker zichtbaar.

Windscherm - zitbank combo's

Stijlvol en praktisch. Windbescherming én ruimtebesparing. En dus erg in trek voor horeca terrassen.

Maar ook thuis kan je dankzij deze strakke zitelementen van Therma kan je langer buiten vertoeven wanneer de wind opspeelt.

Combineer eventueel met (enkel) een bloembak en geniet het hele jaar door van groen en design in uw tuin.

Glazen schuifwanden

Om onder een pergola vrij van wind te genieten, zijn er vaak de ingebouwde screens.

Wie écht geen enkel zuchtje toelaat, opteert beter voor een glaswand. Zo hou je bovendien de warmte van je heater beter vast onder je overkapping.

De glaswanden van Therma zijn sterk, zonder speling en verkrijgbaar met tal van opties.

Kan je de vlagen niet langer verdragen?

Wij zetten je uit de wind. Maak je afspraak en we vinden samen jouw perfecte scherm.