Parasols: stijlvolle en praktische schaduwmakers

Waar muurmontage (bijna) niet mogelijk en een constructie met vier palen onhaalbaar is, is een parasol een esthetische oplossing. Maar ze zijn meer dan een evenwaardig alternatief voor luifels en overkappingen. Ze zijn tijdloos en handig. Bovendien kunnen ze kunnen uitgerust worden met flink wat opties.

Vrijhangend, vrijstaand of wandmontage

Met het Prostor assortiment bieden we een waaier een vierkante, ronde en rechthoekige parasols aan, perfect geschikt voor terrassen van elke omvang.

Of het nu gaat om een vrijstaande, zwevende of wandgemonteerde parasol, met een Prostor-parasol kan uw beschikbare ruimte altijd optimaal beschermd tegen de zon en/of regen met een minimale impact op vloer of muur.

Ook voor (héél) grote terrassen

Met een parasols kan je wel wat meer dan een strandstoel in de schadus zetten. De Prostor P6, bijvoorbeeld, kan tot vier vrijhangende parasols dragen die je kan koppelen aan de volgende vier parasols. Ideaal voor een groot horeca terras.

Ideaal bij lage dakranden

Wanneer het zadeldak een woning een lage dakrand heeft, zoals bijvoorbeeld bij een gerenoveerde hoeve, is het plaatsen van een zonneluifel niet altijd haalbaar en een terrasoverkapping de esthetisch minder voor de hand liggende keuze.

Bij zulke gebouwen is een parasol vaak de meest elegante en stijlvolle oplossing. Indien gewenst kan overigens met een verrijdbare voet gewerkt worden, handig om de zon te volgen.

Personalisatie en opties

Geen toeters en bellen, wel regengoten, verwarmingselementen, hoezen, stopcontacten en LED lampen om je parasol mee te verfraaien. 

Of wat denk je van je eigen logo op je parasols?

Zie je jezelf al onder je parasol liggen?

Twijfel dan niet en geef ons een seintje. Wij helpen je graag je keuze te maken.