Brustor B25: de ideale zonneluifel voor appartementen

Zonneluifels
Turnhout

Voor dit specifieke project in Turnhout hebben we de Brustor B25 zonneluifel voorstgesteld. Dit knikarmscherm is een absolute favoriet en het best verkochte knikarmscherm in ons assortiment. Het heeft een gesloten en compacte kast, die meteen onder een bestaande bouwelement gemonteerd kan worden.

Om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, hebben we er dan ook voor gekozen om de luifel direct onder de betonplaat van het bovenliggende terras te plaatsen. Hierdoor wordt de beschikbare hoogte van het terras optimaal benut.

Om de enorme breedte van 9 meter te overbruggen hebben we eigenlijk twee B25 luifels aan elkaar gekoppeld. Ze functioneren als één geheel en gaan dus samen  open en dicht dankzij de Somfy motoren met afstandbediening, app bediening en windsensors.

Naast het functionele is er ook nog het esthetische aspect. Met de keuze uit meer dan 200 kleuren en verschillende hoogwaardige acryldoeken, hebben we de luifel volledig kunnen afstemmen op de kleurstelling van het bestaande schrijnwerk en ballustrades. Wie wil kan de B25 zelfs nog uitbreiden met led-verlichting en terrasverwarmers.

Dankzij de gekoppelde Brustor B25 zonneluifel kan onze klant nu veel vaker genieten van hun terras en het prachtige uitzicht. Bovendien houdt de luifel de binnenruimtes koel tijdens warme zomerdagen, waardoor er een aangename en comfortabele omgeving wordt gecreëerd. De duurzaamheid en windvastheid van de luifel zorgen ervoor dat deze klant er nog jarenlang plezier van zal hebben.