Brustor B27 copy/paste in Kasterlee

Zonneluifels
Kasterlee

Aan deze stijlvolle en moderne woning in Kasterlee hebben we een Brustor B27 ge-copy/paste. Jawel, twee identieke zonneluifels die perfect passen bij de stijl van de achtergevel, dankzij de strakke vorm en de bijpassende kleur van kast en doek.

De RAL-kleur van de luifels is afgestemd op het buitenschrijnwerk en de rechthoekige kast van de B27 zonneluifel past perfect bij de architectuur van de woning. Het is dan ook geen verrassing dat dit scherm een favoriet is onder vele architecten.

Wat de B27 nog populair maakt, is de volledig gesloten kast. Dit zorgt ervoor dat alle onderdelen van de luifel optimaal beschermd zijn tegen de meest extreme weersomstandigheden, zoals harde wind en regen. Met meer dan 100 verschillende doeken om uit te kiezen en een omkasting die verkrijgbaar is in elke RAL kleur denkbaar, is valt de B27 net zoals hier in élke moderne achtergevel te blenden.

Met deze twee aparte luifels hebben de bewoners van deze woning nu de mogelijkheid om schaduw te creëren voor zowel de woonkamer als het naastgelegen overdekte terras. Door de luifel boven de woonkamer te openen, kan de binnenruimte op warme zomerdagen op een natuurlijke manier koel worden gehouden, als een soort stijlvolle en energiezuinige airconditioning.

Ook goed om weten is dat de B27 verkrijgbaar in drie verschillende versies: Standaard, Elite en Prestige. Het verschil tussen deze versies ligt in de windbestendigheid en de stevigheid van het scherm. Brustor zonneschermen zijn stuk voor stuk Belgisch design én België makelij.