Dit Brustor B250 XL lamellendak staat klaar voor een gans jaar

Terrasoverkappingen
Arendonk

Deze klant uit Arendonk koos voor de Brustor B250 XL terrasoverkapping vanwege zijn gesloten, volledig wind- en spatwaterdicht lamellendak dat tevens garant staat voor een minimaal warmteverlies in de winter. 


Perfecte dichting

Dankzij een rubberen strip op de goten is er een perfecte aansluiting van de lamellen. Zo wordt ook een luchtstroom tussen de lamellen en de goten voorkomen. Hierdoor is deze pergola, combinatie met de geïntegreerde zipscreens, volledig winddicht.


Uitbreidbaar

Voor dit gezin zijn er nu een aantal manier om de terrasoverkapping de volgende jaren verder winterproof te maken. Een dimbare infrarood terrasverwarmer rendeert door de goede afsluiting van de lamellen optimaal. Een glaswand zorgt voor nog betere warmtebehoud in de koude wintermaanden. En LED strips aan de binnenkant van het dakkader zouden het hele jaar rond voor de perfecte sfeersetting van deze buitenkamer kunnen zorgen.


21-centimer-lamellen

Het B250 XL-model heeft bovendien kantelbare lamellen van 21 cm breed in plaats van de standaard 17 cm. Hierdoor zijn er minder lamellen en laat het geheel meer licht door wanneer de lameldak open staat. Ze zorgen tevens voor een betere luchtcirculatie, wat in de zomer bijdraagt tot het koelend effect van een lamellendak.