Gekoppelde Brustor B200 terrasoverkapping in Olen

Terrasoverkappingen
Olen

Deze gekoppelde Brustor B200 pergola bouwden we netjes op maat van deze strakke achtergevel in rode steen. De RAL-kleur van het kader en van de lamellen is helemaal afgestemd op de ramen en rolluiken.

De Brustor B200 is de terechte publiekslieveling binnen ons assortiment.Logisch, want elke B200 wordt helemaal op maat vervaardigd, voor een optimaal gebruiksgemak. 

Je kiest uiteraard zelf de afmetingen, e grootte van de lamellen en de RAL-kleur, zoals bij deze realisatie in Olen de kleur van de terrasoverkapping is afgestemd op de RAL-kleur van de ramen. En de kleur van de lamellen op die van de rolluiken.

Maar daar stopt het personaliseren nog lang niet. Kies voor geïntegreerde ZIP screens om te beschermen tegen wind, zon of regen en insecten op afstand te houden. Brustor zorgt ervoor dat de ZIP screens ingebouwd worden in de structuur van de overkapping om het design zo fijn mogelijk te houden. Twee erg belangrijke troeven op het vlak van esthetiek zijn de slanke structuur en het strakke design zonder zichtbare schroeven.

Er zijn ook tal opties inzake functionele en/of sfeerverlichting zoals dimbare ledverlichting in de lamellen (wit of RGB), led spots in de structuur en directe- of indirecte ledverlichting op de goten. 

Wanneer het buiten frisjes wordt, zorgt de terrasverwarming voor een gezellige stralingswarmte. Beluister tot slot steeds je favoriete muziek via de ingebouwde Bluetooth-luidsprekers.