Gezellig afgewerkt: Brustor B200 pergola met houten wand in Kasterlee

Terrasoverkappingen
Kasterlee

De Brustor B200 terrasoverkapping met led-spots bleek de ideale toevoeging aan deze tuin in Arendonk. Deze pergola, geplaatst aan een tuinberging, deelt een houten wand met de buren en voorziet zo in een unieke combinatie van functionaliteit en stijl.

Want de houten zijwand in thermowood, zorgvuldig geplaatst door ons team, zorgt hier voor extra privacy en voegt toe aan een gezellige, natuurlijke sfeer. Vooral 's avonds komt de muur, in combinatie met de de led-spots, goed tot zijn recht en maakt het elk avondje met vrienden compleet.

Wat de B200 terrasoverkapping van Brustor overigens nog specialer maakt, is dat hij uitbreidbaar is met terrasverwarmers. Hierdoor kun je ook op koudere herfstavonden of zelfs in de winter volop baden in warme gezelligheid.

Met de Brustor B200 terrasoverkapping mét houten wand haal je dus niet alleen functionaliteit, maar ook stijl in je tuin.

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken en maak van jouw buitenruimte een plek waar je het hele jaar door kunt ontspannen en genieten.