GLR Alu25 rolluik in Arendonk: een warmhoudertje

Rolluiken & vliegenramen
Arendonk

Bij deze klant in Arendonk hebben we een Alu25 rolluik van het Belgische merk GLR geplaatst: een warmhoudertje. Want rolluiken zijn wellicht de meest eenvoudige manier om te besparen op verwarmingskosten.

Wist je dat maar liefst 15 tot 20 procent van de energie in huis via de ramen verloren gaat? Dat is waarom raamdecoratie zoals gordijnen, screens en rolluiken zo belangrijk zijn. Het isolerende effect wordt vaak onderschat.

Zelfs bij ramen met dubbel glas kan het warmteverlies met 40 procent worden verminderd door het plaatsen van rolluiken. En GLR-rolluiken dragen bij aan deze besparing, ongeacht het type glas dat je hebt.

Om het warmteverlies tot een minimum te beperken, is het belangrijk dat de rolluiken op de juiste momenten sluiten. Daarom werd dit rolluik geautomatiseerd met de Somfy Tahoma switch. Zo kan het openen en sluiten zelfs vanop de smartphone gepland en bediend worden.

Naast hun functionaliteit zijn GLR-rolluiken ook van topkwaliteit en verkrijgbaar in alle mogelijke RAL-kleuren. Zo sluiten ze perfect aan bij het kleurschema van jouw woning.