Goed begonnen met deze B250 in Arendonk

Terrasoverkappingen
Arendonk

Deze Brustor B250 pergola met lamellendak plaatsten we bij een geduldig jong koppel uit Arendonk dat ver vooruit denkt. Deze basisversie van de B250 is namelijk het ideale startpunt voor wie op termijn met een regelrechte tuinkamer wil eindigen.

Deze zomer al wordt dit voor hen de ideale buitenplek om ongestoord en uit de zon te genieten van een lekker aperitief en gezellige barbecue met vrienden. Het screen aan de westkant vangt de krachtige avondzon op zodat niets een fijne avond in de weg staat.

De kantelbare lamellen laat hen bovendien toe om met de zon en schaduw de spelen. Draai de lamellen simpelweg mee met de stand van de zon voor de perfect schaduw. Zetten ze de lamellen op een kier in de zomer, dan kan de warme lucht stijgen, waardoor ze ook nog eens van natuurlijke ventilatie kunnen genieten op die extra warme dagen.

Maar deze pergola heeft meer in petto. Het lamellendak is namelijk zo ontworpen dat warmte niet kan ontsnappen wanneer het dak gesloten is. Dankzij de perfecte aansluiting van de lamellen op de goten is het dak bovendien ook perfect spat- en winddicht. Dat maakt van dit model de ideale basis voor een heuse tuinkamer die lente, zomer, herfst en zelfs in de winter volop gebruikt kan worden.

De upgrade van deze B250 naar een winterse tuinkamer vergt enkel nog de toevoeging van glaswanden en verwarmingselementen. Voor deze nodige uitbreidingen heeft en neemt dit koppel nog jarenlang de tijd.