Maatwerk Brustor B250 biedt hele jaar comfort in Kasterlee

Terrasoverkappingen
Kasterlee

De plaatsing van deze Brustor B250 in Kasterlee, toont aan dat maatwerk met een lamellendak terrasoverkapping perfect haalbaar is, ongeacht de afmetingen van jouw terras. Deze pergola wisten we netjes tussen de nis van drie muren in te passen. Opnieuw een mooi water- en winddicht resultaat om trots op te zijn.


Naadloze aansluiting

De Brustor B250 (XL) is een hoogwaardige terrasoverkapping die dankzij het kantelbare lamellendak het hele jaar door optimaal comfort biedt. De lamellen sluiten naadloos aan op de goten, waardoor het dak niet alleen spatwaterdicht is, maar ook een perfecte winddichtheid garandeert. Zo wordt deze overkapping het hele jaar door gebruikt als een heerlijk beschutte en comfortabele buitenkamer.


Verhoogd comfort

Om het comfort nog verder te verhogen, werd hier ook gekozen voor een geïntegreerd ZIP screen. Screens zorgen ervoor dat je terras tochtvrij is en makkelijker warmte bijhoudt, waardoor je optimaal kunt genieten van voor- tot najaar. Dankzij de kantelbare lamellen heb je bovendien volledige controle over zon en schaduw. Met een simpele druk op de afstandsbediening of smartphone kun je de lamellen moeiteloos mee laten draaien met de stand van de zon, voor de perfecte schaduw in de zomer of extra lichtinval in de lente en herfst.


Natuurlijke verkoeling

En uiteraard biedt de Brustor B250 pergola ook op warme zomerdagen een surplus aan comfort. Door de lamellen op een kier te zetten, kan de warme lucht namelijk opstijgen, waardoor je geniet van natuurlijke ventilatie. Zo werd ook hier een heerlijke buitenruimte gecreëerd die vrijwel het hele jaar door benutten kan worden, ongeacht het weer.