Met de deur in huis, dankzij deze Brustor B200 in Arendonk

Terrasoverkappingen
Arendonk

Voor deze realisatie in Arendonk werd gekozen voor een Brustor B200 terrasoverkapping met lamellendak. Deze overkapping biedt niet alleen bescherming tegen weer en wind, maar zorgt tevens voor extra sfeer en gezelligheid in je tuin of op je terras. Alleen, de achterdeur valt mee onder de pergola, wat uiteraard veel passage betekent.

In een normale setting zou dit resulteren in het telkens moeten openen en sluiten van het volledige screen om iemand door te laten. Dit kan zeer onhandig en onaangenaam zijn in volle zon of tijdens een gezellige herfstavond op het terras. Om dit probleem op te lossen, hebben we voorgesteld om de pergola uit te rusten met een klein screen dat als deur dient.

Dit kleine screen werkt als een gewone deur die gemakkelijk geopend kan worden wanneer men naar binnen of naar buiten wil gaan zonder dat hierbij het volledige screen geopend hoeft te worden. Hierdoor verlies je minder warmte of zet je niemand in de volle zon wanneer iemand vanuit de pergola de tuin in wil. 

De Brustor B200 terrasoverkapping met lamellendak is overigens een uitstekende keuze voor eender wie op zoek is naar bescherming tegen weer en wind, maar ook extra sfeer en gezelligheid wil creëren op het terras of in de tuin. Zo kan de B200 worden gepersonaliseerd naar jouw smaak dankzij de vele kleuren waaruit je kunt kiezen. Ook kun je ervoor kiezen om ledverlichting en verwarmingselementen toe te voegen voor een extra warme sfeer tijdens avondlijke uren.