Moeilijk gaat ook: aangepaste Brustor B200 pergola in Morkhoven

Terrasoverkappingen
Morkhoven

Een B200 terrassoverkapping is een mooie en praktische aanvulling op elke tuin of terras. Het biedt bescherming tegen de zon, regen en wind, waardoor je het hele jaar door van je buitenruimte kunt genieten... bijvoorbeeld aan de rand van je zwembad.


Bij deze klant in Morkhoven werd ons echter een uitdagende plaatsingssituatie voorgeschoteld door een uitstekende steunmuur en een overhangend dakkozijn. De klant had al verschillende partijen laten komen om de terrasoverkapping te monteren, maar niemand zag het zitten om deze complexe situatie aan te pakken. 


Maar moeilijk gaat ook. Mits enkele professioneel uitgevoerde aanpassingen konden we toch de B200 terrassoverkapping plaatsen op de gewenste locatie. De klus werd met succes geklaard en de klant was opgelucht en tevreden met het eindresultaat.


Dit toont aan dat zelfs in complexe situaties, ervaren vakmensen zoals onze plaatsers altijd een oplossing kunnen vinden. Een B200 terrassoverkapping kan dus bijna altijd en overal worden geplaatst, zelfs aan de rand van dit prachtige zwembad.