Poolside afdak in Dessel met Brustor B1100 zip screens

Screens
Dessel

Een tijdje geleden hebben we deze bestaande vaste terrasoverkapping in rustieke baksteen voorzien van drie Brustor B1100 zip screens.

In de bestaande opstelling was het niet altijd aangenaam vertoeven: binnenvallend zonlicht, tocht, slagregen en ‘s avonds: muggen. Met deze eenvoudige aanpassing kunnen onze klanten nu wél dag en nacht van hun buitenruimte genieten, beschermd tegen zon, regen, wind en zelfs muggen, tijdens de zomer en in de tussenseizoenen.

De zip screens van Brustor zijn duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor ze bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Ze zijn ook gemakkelijk te gebruiken en bieden een goede bescherming tegen de elementen. Coemans Zonwering heeft deze zip screens op het terras gemonteerd en zo de buitenruimte omgetoverd tot een comfortabele plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Als u ook op zoek bent naar een manier om uw buitenruimte te verbeteren en te beschermen tegen de elementen, dan zijn de zip screens van Brustor een goede keuze. Neem contact op met Coemans Zonwering voor meer informatie over de verschillende beschikbare opties en om te zien hoe ze uw buitenruimte kunnen transformeren.