Recht op recht: deze Brustor B27 zonneluifel in Turnhout

Zonneluifels
Turnhout

Als het gaat om modern en stijlvol buitenleven, is de rechthoekige kast van de Brustor B27 zonneluifel een uitblinker. Dankzij die architecturale, strakke vormgeving is de B27 een favoriet onder talloze architecten die op zoek zijn naar een oplossing die naadloos integreert in de gevel van de woning, zoals ook bij deze klant in Turnhout duidelijk het geval is.


Afgestemde kleur

Wil je de B27 helemaal op maat laten maken? Dat kan, want er is keuze uit meer dan 100 verschillende doeken in alle RAL-kleuren. Zo stem je het scherm perfect af op de uitstraling van je woning en creëer je een harmonieus geheel. Zoals dat ook hier het geval is, wordt vaak gekozen voor dezelfde kleur als de raam- en deurpartijen.


Gezelligheid troef

Verder is de B27 ook uitbreidbaar met verschillende types van LED verlichting: onder de volledig afgesloten kast, in de armen of zelfs met spotjes in de ellebogen. Zelfs verwarmingselementen behoren tot de mogelijkheden voor die niet alleen gezellige maar dan ook warme (te) late terrasavondjes.


In weer en wind

De B27 is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: Standaard, Elite en Prestige, waarbij de windbestendigheid en soliditeit toenemen naarmate je voor een hogere versie kiest. Dus of het nu gaat om felle zon of stevige windvlagen, deze zonneluifel blijft robuust en betrouwbaar. 


Jarenlang genot

Of je nu op zoek bent naar een praktische oplossing voor schaduw en beschutting, of gewoon op zoek bent naar een stijlvol buitenelement dat je woning een moderne uitstraling geeft - de Brustor B27 is een investering die jarenlang genot garandeert.