Schaduw buiten, verkoeling binnen met deze Brustor B25 in Ravels

Zonneluifels
Ravels

Onlangs plaatsten we bij een klant in Ravels deze Brustor B25 zonneluifel in grijze uitvoering met wit doek. De B25 is dankzij zijn tijdloos design, duurzame karakter en vele uitbreidingsmogelijkheden uitgegroeid tot onze publiekslieveling.

Deze Brustor B25 is gemakkelijk te bedienen met een draadloze afstandsbediening en kan automatisch worden aangepast aan veranderende weersomstandigheden. Het doek is weerbestendig en biedt bescherming tegen schadelijke UV-straling.

Onze klanten zijn bovendien erg blij met deze zonneluifel omdat hij niet alleen buiten welgekomen schaduw biedt op warme dagen, maar ook hun mooi gerenoveerde binnenruimte koel houdt. 

Want door de warmte tegen te houden die anders je huis zou binnendringen, kan een zonneluifel ook helpen om je huis koeler te houden. Dit vertaalt zich in minder energieverbruik voor airconditioning of ventilatie, wat op zijn beurt bijdraagt aan een duurzamere levensstijl.

Als je dus op zoek bent naar een manier om je buitenruimte te beschermen tegen de elementen en tegelijkertijd je huis koeler te houden, dan is de Brustor B25 zonneluifel altijd een veilige keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie over dit product en hoe het jouw woning kan verbeteren.