Uit de zon én de wind met deze Brustor zonneluifel en windscherm combinatie

Zonneluifels
Arendonk

Het Brustor B27 zonnescherm is een fantastische toevoeging aan elke buitenruimte. Met zijn strakke design en duurzame materialen is deze zonneluifel niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Of je nu wilt genieten van wat schaduw op je terras of beschutting zoekt tegen lichte regenbuien, de Brustor B27 biedt de perfecte oplossing.

Maar een zonneluifel zet je niet uit de wind. Daarom voegden we een Brustor Windblocker toe aan deze installatie. Dit windscherm biedt optimale bescherming tegen de wind, waardoor je kunt genieten van je terras zonder gestoord te worden door vervelende windvlagen. Daarnaast zorgt het windscherm ook voor meer privacy. Geen pottenkijkers meer die ongevraagd meekijken terwijl jij ontspant op je eigen plekje.

Het plaatsen van een windscherm brengt dus verschillende voordelen met zich mee. Naast bescherming tegen wind en extra privacy, kan het ook helpen om eventuele geluidsoverlast te verminderen, of die nu van bij de buren komt... of vanop je eigen terras.

Dus, als je op zoek bent naar bescherming tegen wind en meer privacy op je terras of balkon, dan is een windscherm zoals de Brustor Windblocker absoluut iets om te overwegen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over dit product of andere zonweringopties die we bieden.