Vakantieblauw als persoonlijke toets voor deze B25 in Turnhout

Zonneluifels
Turnhout

Blauw, vakantieblauw is het doek van deze Brustor B25. Het is een mooi voorbeeld van hoe persoonlijk elke zonneluifel kan samengesteld worden. Of hoe er werkelijk talloze mogelijkheden zijn om een unieke en persoonlijke buitensfeer te creëren, zoals hier in Turnhout.


Niets zo persoonlijk als kleur

Eén van de manieren om dit te doen, is dus door de kleuren van je luifel of terrasoverkapping volledig naar je hand te zetten. De zonneluifels van Brustor en dus ook de B25 lenen zich hier perfect toe. De B25 is dan ook de meest gekozen luifel door zijn toegankelijke en compacte vormgeving, hoogwaardige kwaliteit én zijn lange lijst aan opties en personalisatiemogelijkheden. 


Kast, doek én verlichting

Zo biedt Brustor ook de mogelijkheid om gekleurde LED-verlichting toe te voegen aan je luifel.  Dit opent een hele nieuwe wereld van mogelijkheden om een unieke sfeer te creëren op je avondterras. Of je nu kiest voor een warme gloed of een levendige kleur, de LED-verlichting kan worden aangepast aan je stemming en voorkeur.


Persoonlijke toets voor je terras

Kiezen voor een Brustor B25 is kiezen voor een investering in zowel natuurlijke koeling en functionaliteit als in je eigen smaak. Het stelt je in staat om je terras een eigen persoonlijke toets te geven  en tegelijkertijd te genieten van de voordelen van een hoogwaardig en op-en-top Belgisch product.