Zij heeft stijl: laat je inspireren door dit Allblack B35 zonneluifel in Turnhout

Zonneluifels
Turnhout

Dit is één van onze meest stijlvolle realisaties: een classy Brustor B35 volledig zwart 'Allblack' zonnescherm. Met zijn zwarte doek met zwarte stiknaden en satijn zwarte kast is dit scherm een ware eyecatcher.

Dit Allblack B35 zonnescherm contrasteert prachtig met de klassieke gewitte achtergevel van deze gerestaureerde hoeve in Turnhout. De combinatie van modern design en traditionele architectuur geeft het geheel een unieke uitstraling.

De Brustor B35 is een groot en robuust knikarmscherm met een uitval tot wel 4 meter. Hierdoor biedt het voldoende schaduw en bescherming tegen de zon, zelfs op de warmste dagen. Dankzij het stevige frame en hoogwaardige materialen is dit zonnescherm duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Het Allblack design geeft het B35 zonnescherm een eigentijdse uitstraling. Door te kiezen voor een zwart doek met zwarte stiknaden en een satijn zwarte kast, wordt er een minimalistische look gecreëerd die perfect past bij moderne woningen en strakke architectuur. Het zwart contrasteert mooi met andere kleuren, waardoor het zonnescherm echt opvalt.

Naast zijn stijlvolle uiterlijk biedt de Brustor B35 ook praktische voordelen. Met behulp van de afstandsbediening kan het scherm eenvoudig worden bediend, waardoor je altijd snel kunt genieten van schaduw of juist meer zonlicht binnen kunt laten. Daarnaast is het mogelijk om optionele extras toe te voegen zoals LED-verlichting of een wind- en regensensor, voor nog meer comfort en gemak.

Ben je geïnspireerd geraakt door dit Allblack B35 zonneluifel in Turnhout? Maak dan een afspraak voor meer informatie over de mogelijkheden van deze stijlvolle zonneschermen. Wij staat klaar om je te adviseren en samen met jou de perfecte oplossing te vinden voor jouw woning of bedrijfspand.